Skip to the content

NYHETER

Modern och banbrytande kostutbildning

Nu kan vi presentera en helt digital utbildning för dig som vill lära dig mer om kost och om hur maten påverkar så väl vår hälsa som våra träningsresultat. 

Välkomna Pilates Complete

Vi är väldigt glada att presentera PilatesComplete som det senaste tillskottet i samarbetspartners hos på Improve Educations. PilatesComplete Education är aktuella med den nya yrkesutbildningen PCE-grund.

Ny samarbetspartner - Tränarakademin

Tränarakademin (tidigare Konditionsidrott) har nyligen uppgraderat hela sitt utbildningsutbud och erbjuder något för alla. Med Bosön som hemmaplan ger de eleverna moderna utbildningar i en inspirerande miljö!

Ny samarbetspartner - Axelsons PT Education

Axelsons är en utav Sveriges mest anrika utbildare inom friskvårds- och träningsbranschen. Nu har de valt Improve Educations som leverantör av teoretiska grundutbildningar samt digital utbildningsplattform!

Ny samarbetspartner - Human Performance

Human Performance är det senaste tillskottet till träningsbranschens utbildningssegment. Med höga ambitioner och ett lärarteam som inte går av för hackor garanterar Human Performance kvalité.

Tre steg framåt

Tre företag med framtidsvisioner och en gemensam mission, att höja standarden i träningsbranschen! Fitness24seven, Les Mills Nordic och Improve Educations arbetar nu aktivt tillsammans med målet att alla gruppträningsinstruktörer ska höja sig ytterligare ett steg i sin kompetensutveckling.

Teori för Personliga Tränare

Utbildningen som är en förutsättning för dig som vill bli Lic. Personlig Tränare. Du får en grundlig förståelse om hur kroppen fungerar genom anatomi, fysiologi och träningslära. Hela utbildningen är on demand och du gör den helt i din egen takt. Sedan fortsätter du utbilda dig praktiskt via någon av våra samarbetspartners.

Teori för Gruppträningsinstruktörer

Utbildningen alla Gruppträningsinstruktörer behöver! Du får en grundlig förståelse om hur kroppen fungerar genom anatomi, fysiologi och träningslära. Hela utbildningen är on demand och du gör den helt i din egen takt.

Startskottet för Improve Educations

November 2018 gick startskottet. Idag, över 1,5 år senare ligger 22 specialister bakom Improve Educations och två unika utbildningar är redan lanserade. Såhär startade allt.