Skip to the content

Vi har gjort det enkelt, vår PT Prep består av tre teoretiska delar.
Nedan berättar Helena vad varje del innehåller.

Improve Educations - Moderna utbildningar

Börja din resa med oss!

Våra elever har många olika syften med att gå den här utbildningen. Vissa vill lära sig mer om vår kropp och träningslära, andra är i starten av en ny karriär och många är redo att ta nästa steg mot sin PT-licens.

Tack vare att kroppen fungerar likadant oavsett syfte med utbildningen så behöver alla lära sig rätt grunder från start. Därför har vi satt ihop marknadens mest moderna utbildning när det kommer till Anatomi - Fysiologi - Träningslära.

Utbildningen består helt av filmer (vilket är ovanligt), alla med undertexter och fulla av levande animeringar. Allt för att du ska kunna ta till dig kunskapen på ett så enkelt sätt som möjligt. Självklart studerar du i ditt eget tempo!

Du som vill bli Lic. Personlig Tränare
Oavsett vilken väg du väljer för att utbilda dig till Lic. Personlig Tränare så måste du börja med samma sak. Att förstå hur vår kropp fungerar. Du behöver veta hur vårt skelett är uppbyggt, hur våra leder och muskler fungerar. Hur organen i vår kropp arbetar för att allt ska fungera utan att du behöver tänka på det. Samt sist men inte minst grunderna i träningslära, vad är egentligen styrketräning, uthållighetsträning, rörlighetsträning och hur fungerar återhämtning?

Vi har paketerat all den kunskap du behöver när de kommer till anatomi, fysiologi och träningslära. Det är de teoretiska grunderna du behöver för att fortsätta och plugga vidare till Lic. Personlig Tränare. Något som är väldigt viktigt för oss är kvalité och seriositet. Därför arbetar vi endast med PT-utbildare som är ackrediterade hos Almega Friskvårdsföretagen.

Modernt och lättillgängligt

All vår kunskap bygger på forskning och evidens, det vill säga att det är ren fakta som du ska lära dig. Genom moderna instuderingsfilmer med 3D-animeringar, filmatiserat material och en professionell lärare så får du en onlineutbildning likt ingen annan.

Spana in filmen nedanför och se hur våra onlineutbildningar sticker i både pedagogik och produktion.

Prova-på kostnadsfritt!

Vi har satt ihop en prova-på-utbildning som gör att du får känna på att det är att studera hos oss. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto sedan är du igång!

PROVA PÅ GRATIS!
STARTA HÄR

PT Prep | Anatomi - Fysiologi - Träningslära

Du får teoretiska grunderna alla i träningsbranschen behöver när det kommer till Anatomi - Fysiologi - Träningslära.

En helt unik onlineutbildning när det kommer till produktion, pedagogisk, 3D-animeringar och flöde.

Vid avklarade instuderingsfrågor och examination så erhåller du vårt utbildningscertifikat. Vilket betyder att du kan fortsätta utbilda dig till Lic. Personlig Tränare samt spara upp 15.000 kr.

När du genomfört ditt köp får du direkt tillgång till utbildningen och kan starta. Du gör den helt i din egen takt. Våra elever brukar behöva 2 veckor om de lägger 1-2 h på per dag.

  • 🏆Marknadens mest moderna grundutbildning
  • 🏃‍♂️Första steget mot Lic. Personlig Tränare
  • 🎓Fortsätt hos alla FRISK-ackrediterade PT-utbildare

8995 SEK

Vill du vet ännu mer om vad varje kapitel innehåller?
Låt Helena visa dig exakt hur de är uppbyggda!

Improve Educations - Moderna utbildningar