Skip to the content

Improve Educations x Human Performance

Utbildningsmarkanden i vår bransch har fått en ytterligare en stjärna och den lyser redan starkt. Human Performance är en sammansättning av så vass kompetens man kan hitta i den svenska träningsbranschen. Grundarna är Erik Börjesson och Brian Van Den Brink. Erik har över 20 år som Personlig Tränare och över 15 år som utbildare i sitt bagage, vilket gör honom till en av Sveriges mest meriterade tränare. Brian kompletterar Erik med spetskompetens inom företagsamhet och marknadsföring. Tillsammans har de två byggt ett imponerande team av specialister som utgör grunden för Human Performance.

Som relativt nya på marknaden tycker Brian Van Den Brink - VD att det är viktigt att komma med något nytt. Något som hjälper branschen och driver den framåt. Mycket händer som påverkar träningsbranschen, inte minst den framryckande digitaliseringen, vilket gör att man behöver uppdatera både metoder och verktyg utbildningar. Samt även vilka typ av utbildningar som kommer att efterfrågas, fortsätter Brian. Human Performance erbjuder både live och onlineutbildningar.

Starkt samarbete

Human Performance och Improve Educations inledde samarbete vid årsskiftet där Improve Educations levererar den teoretiska onlineutbildningen i anatomi, fysiologi och träningslära. Utbildningen fungerar som en modul i Human Performance utbildning till Lic. Personlig Tränare.

"När du har valt att bli Lic. Personlig Tränare behöver du alltid börja med att förstå hur vår kropp fungerar och vad forskning och evidens säger om träningslära. För att sedan gå över mot praktisk utbildning och kliva in i tränarrollen. För hur ska du kunna förmedla träning till dina klienter om du inte själv förstår vår kropp? Vi är specialister på de teoretiska grunderna och Human Performance är specialister på nästa steg, bla att utbilda i tränarrollen."

- Calle Arnold VD Improve Educations

"Eftersom vi tror på att arbeta med specialister inom relevanta områden så var det naturligt för oss att ingå samarbete med Improve Educations. Helt enkelt därför att de erbjuder den bästa plattformen för onlinestudier och användargränssnittet är sjukt vasst, vilket är en extremt viktig del i upplevelsen för eleverna. Improve Educations vill precis som vi utveckla branschen och göra den ännu mer professionell.

Som elev hos oss kan man förvänta sig att man får ta del av alltid utbildningar i toppklass, levererat av riktiga experter med gedigen erfarenhet inom sina respektive kompetensområden. Vi arbetar med att ständigt uppdatera material och innehåll, så att eleverna får med sig bästa tänkbara redskap och kunskap ut i vardagen. Dessutom får eleverna ett starkt nätverk av experter från branschen som de kan hålla kontakten med."

- Brian Van Den Brink VD Human Performance

Vill du läsa mer om Human Performance och deras utbildningar så hittar du all information här:

About the author

Improve Educations

Improve Educations

Improve Educations är utbildningsbolaget som samlat det bästa från den svenska träningsbranschen. Med erfarenheter från gymkedjor, utbildningsbolag och utrustningsleverantörer har bolaget kunna ta fram moderna och innovativa utbildningar inom träning och hälsa. Utbildningarna är helt onlinebaserade och bygger på forskning och evidens.