Skip to the content

Vi har gjort det enkelt, vår Teoretiska Grundutbildning består av tre delar. Nedanför kan du se vad varje del innehåller. Allt är modernt producerat och lättillgängligt.

Improve Educations 2020
SE FILM

FÖRSTA KAPITLET

ANATOMI

Här startar vi från grunden och går igenom vårt skelett och vilka leder vi har. Vilka funktioner våra muskler har och vad de har för ursprung och fäste. Samt muskellära, hur en muskelkontraktion går till och mycket mer.

SE FILM

Andra kapitlet

FYSIOLOGI

Vi får bland annat lära oss om hur de olika systemen samspelar i vår kropp, hur hjärtat påverkar vår andning och vad som händer när vi blir stressade.

SE FILM

TREDJE KAPITLET

TRÄNINGSLÄRA

Kapitlet är uppdelat i styrketräning, uthållighetsträning, rörlighetsträning och återhämtning. Som alla andra kapitel utgår vi från forskning och evidens. Vi får lära oss allt om muskelstyrka, aerob träning, frekvens, duration, hur lång tid det tar att återhämta sig samt en massa mer intressanta ämnen.

Talk to us!

Just nu är vi i slutskedet av snart två års arbete med utbildningsplattform samt vår digitala utbildning. Teamet på Improve Educations har gjort allting från scratch, vilket betyder att ingenting har lämnats åt slumpen.

Om du vill hålla dig uppdaterad på vad vi gör, fyll i dina uppgifter nedanför så ser vi till att höra av oss när vi har roliga och utvecklande saker att berätta!

The 'First name' field is required
The 'Last name' field is required
Please enter a valid Email address