Skip to the content

Nu kan vi presentera en helt digital utbildning för dig som vill lära dig mer om kost och om hur maten påverkar så väl vår hälsa som våra träningsresultat. Utbildningen ger dig den grund som behövs för att kunna förhålla dig till allt som skrivs och sägs om kost idag. Den är helt on demand och heter Grunderna i Kost och Näringslära. 

Det unika med utbildningen är filmproduktionen. I och med pandemin skulle var och varannat utbildningsbolag hoppa på den akuta trenden och skapa onlineutbildningar. Men vad är egentligen en online utbildning? 

Bara för att den finns online är det en onlineutbildning då? Problemet för dig blir att det kan vara så högt och lågt i kvalité. Bara för ett bolag varit duktiga på att bedriva lärarledda utbildningar betyder inte det att man direkt blir expert på att utbilda online.

Blir långa texter automatiskt en onlineutbildning bara för att du hittar dem online?

Vi valde från start att bli experter på onlineutbildning. Så vi tummar inte på någonting, vilket betyder att allt vårt material är filmat, i studio mot green screen med professionell utrustning. Sådant som inte många utbildare tänker på som ljussättning, ljudupptagning och bildkvalité är förutsättningar för att instuderingsmaterialet ska hålla högsta kvalité. 

Men kom ihåg, nu har vi bara pratat om själva filmproduktionen, viktiga komponenter för onlineutbildningar. Men något ännu viktigare än själva innehållet! 

Utbildningen är skapad och framförs av en av Sveriges mest populära näringsfysiologer, Kristina Andersson, som har utbildat PT´s och kostrådgivare i kost sedan 2005. Du ser ofta Kristina i tv där hon agerar expert. Likaså i många olika podcasts då hon ofta gästar populära profiler som vill reda ut ett och annat när det kommer till kost och näringslära. 

Kristina säger själv att utbildningen kan ses som allmänbildning inom kost för den som jobbar inom hälsa, träning och självklart kostområdet.

Många har ett stort intresse av kost och hänger med i det som skrivs men tyvärr saknas allt för ofta den gedigna grund som krävs för att förhålla sig till nya rön och på riktigt förstå hur det här med kost och kroppen hör ihop och det får du i den här utbildningen.

Kristina Andersson - Näringsfysiolog

Utbildningen är mer omfattande än den kost som ingår i de flesta PT utbildningar på marknaden men mindre omfattande än i en kostrådgivarutbildning. Den är helt enkelt för dig som vill lära dig mer om kost och näringslära, oavsett om du arbetar i träningsbranschen eller motionerar själv.

 

Prova-på gratis! För att du ska få en inblick i hur utbildningen ser ut så har vi satt ihop en gratis prova-på-utbildning. Klicka här för att få veta alla detaljer om utbildningen och komma igång direkt!

Läs mer om utbildningen här!

Skapa ditt gratis prova-på-konto här!

About the author

Improve Educations

Improve Educations

Improve Educations är utbildningsbolaget som samlat det bästa från den svenska träningsbranschen. Med erfarenheter från gymkedjor, utbildningsbolag och utrustningsleverantörer har bolaget kunna ta fram moderna och innovativa utbildningar inom träning och hälsa. Utbildningarna är helt onlinebaserade och bygger på forskning och evidens.