Skip to the content

Vi är väldigt stolta över att våra utbildningar och utbildningsplattform (LMS) är så välrenommerade i träningsbranschen och att så många aktörer väljer oss för att kompetenshöja.

Calle Arnold - Grundare | Improve Educations

LES MILLS

Vi är stolta över att vara exklusiv partner till världens största aktör inom gruppträning. Vårt samarbete bygger på att Improve Educations levererar kompetens som kompletterar Les Mills utbildningar. Samarbetet sträcker sig över 13 länder i Europa.

SATS

Nordens största gymkedja med över 750 000 medlemmar. Vi har fått det ärofyllda uppdraget att utbilda alla nya gruppträningsinstruktörer i samtliga länder (Sverige, Norge, Finland och Danmark). Tack vare att våra utbildningar finns på svenska och engelska, samt vår egna utbildningsplattform, kan vi kompetenshöja samtliga nyanställda på SATS.

Fitness24Seven

Är en utav Sveriges största gymkedjor och har gym på fem olika kontinenter! Vårt uppdrag är att utbilda samtliga medarbetare hos Fitness24Seven för att säkerställa en gemensam grundkompetens i bolaget. I dagsläget levererar vi utbildningar till Sverige, Finland och Norge.

ACTIC

Som en av Sveriges ledande gymkedjor har Actic jobbat med träning i över 40 år. De har ett brett erbjudande av inspirerande träning på 115 gym och 50 bad från Luleå i norr till Ystad i söder. Vi hjälper dem att utbilda, samt rekrytera såväl Personliga Tränare som Gruppträningsinstruktörer.

ALMEGA - Friskvårdsföretagen

FRISK

Friskvårdsföretagen är en branschorganisation inom Almega Tjänsteföretagen som organiserar Sveriges friskvårdsföretag och ansvarar bland annat för den nationella PT-licensen. De nyttjar vår utbildningsplattform till att genomföra och organisera allt som har med licenserna att göra.

KlubbSverige

Är Nordens största chefsnätverk för dig som driver gym och friskvård. KlubbSverige använder sig av vår digitala utbildningsplattform för att kuna erbjuda sina medlemmar förstklassig onlineutbildningar med fokus på att förbättra verksamheten.

Human Performance

Vi är stolta över att få leverera våra utbildningar till en av branschens mest nytänkande aktörer på utbildningsmarknaden. Improve förser Human Performance med den teoretiska grunden, sedan tar Human Performance vid och formar framtidens tränare.

Active Education

Active Education är en viktig bidragande orsak till kompetenshöjning inom träningsindustrin, och var en av de första PT-utbildningar som kunde erbjuda högskolepoäng 2007.

Tränarakademin

På Tränarakademin utbildar de människor som är passionerade kring träning och hälsa till att bli ledstjärnor för alla de människor som vill utveckla sin hälsa eller prestation.

The Academy

En välrenommerad PT-utbildare som varit med länge. Alla Improve Educations elever har möjlighet att hos valfri FRISK-ackrediterad PT-utbildare fortsätta sin resa mot den nationella PT-licensen. All information om hur du går tillväga hittar du som inloggad elev hos oss.

Pilates Complete

Vi har fått det ärofyllda uppdraget att bistå med den teoretiska grund som tränare behöver i Pilates Complete Education populära yrkesutbildning PCE Grund.

Premium Pool Equipment

Pahlén

En utav världens mest högkvalitativa poolproducenter har valt att använda vårt LMS. Vilket gör att de kan distribuera kunskap och utbildning i över 60 länder!

Axelsons Institute

Axelsons Institute är Nordens största och äldsta skola inom massage, friskvård och kroppsterapier. Vi levererar vår kompletta utbildningsplattform så att Axelsons samtliga elever kan ta del av onlinestudier. Samt vår största utbildning - Grunderna i anatomi - fysiologi - träningslära.