Skip to the content

Vi är väldigt stolta över att våra utbildningar är så välrenommerade i träningsbranschen och att så många aktörer väljer oss för att kompetenshöja.

Calle Arnold - Grundare | Improve Educations

Stolt partner

LES MILLS

Vi är stolta över att vara exklusiv partner till världens största aktör inom gruppträning. Vårt samarbete bygger på att Improve Educations levererar kompetens som kompletterar Les Mills utbildningar. Samarbetet sträcker sig över 13 länder i Europa.

Stolt partner

Fitness24Seven

Är en utav Sveriges största gymkedjor och har gym på fem olika kontinenter! Vårt uppdrag är att utbilda samtliga medarbetare hos Fitness24Seven för att säkerställa en gemensam grundkompetens i bolaget. I dagsläget levrerar vi utbildningar till Sverige, Finland och Norge.

Stolt leverantör

Human Performance

Vi är stolta över att få leverera våra utbildningar till en av branschens mest nytänkande aktörer på utbildningsmarknaden. Improve förser Human Performance med den teoretiska grunden, sedan tar Human Performance vid och formar framtidens tränare.

Stolt leverantör

AXELSONS

Axelsons PT education är resultatet av ett fruktsamt samarbete mellan Nordens två största skolor inom friskvård, kroppsterapier och personlig träning, Axelsons Gymnastiska Institut och AFPT. Slutprodukten blir en ännu skarpare yrkesutbildning med dubbel kunskapsstyrka, och ökad flexibilitet att kunna studera online.

Stolt leverantör

Tränarakademin

På Tränarakademin utbildar de människor som är passionerade kring träning och hälsa till att bli ledstjärnor för alla de människor som vill utveckla sin hälsa eller prestation.