Skip to the content

on demand utbildning

BLI EN BÄTTRE INSTRUKTÖR!

Det här är den perfekta utbildningen för dig som är eller ska bli Les Mills-instruktör. Helt unik i sitt slag, modern och lättillgänlig. Skapa ett gratis konto idag för att få testa på utbildningen!

Ditt pris - 2495 kr (ord. pris 3995 kr)

Unikt erbjudande för dig!

Tack vare att du är Les Mills instruktör sparar du 1500 kr
- skapa ditt konto och kom 
igång nu!

Har du redan ett konto?

Är du återkommande och har redan skapat ett konto hos oss?
Logga in via knappen och fortsätt din utbildning!

Vi vet redan att du är grym på dina pass och klasser. Men vi vet också att ibland saknas en teoretisk kompetens om hur vår kropp fungerar. Därför har vi paketerat all den kunskap en gruppträningsinstruktör behöver när det kommer till anatomi, fysiologi och träningslära.

Vilket ger både dig och dina deltagare en ännu större trygghet och inte minst en ännu mer trovärdighet till dig som instruktör.

Att komma igång är kostnadsfritt!

För att du ska få en känsla av hur utbildningen är uppbyggd så får du tillgång till vår prova-på-utbildning. Du behöver bara skapa ett gratiskonto via länken nedanför och du får tillgång till allt du behöver, inte svårare än så!

Unikt Les Mills-erbjudande!

Som officiell leverantör till Les Mills erbjuder vi en väldigt bra deal.

Ordinarie pris är 3995 kr ink moms
Les Mills instruktörer får du köpa utbildningen för 2495 kr ink moms!

Modernt och lättillgängligt

All vår kunskap bygger på forskning och evidens, det vill säga att det är ren fakta som du ska lära dig. Genom moderna instuderingsfilmer med 3D-animeringar, filmatiserat material och en professionell lärare så får du en onlineutbildning likt ingen annan.

Spana in filmen nedanför och se hur våra onlineutbildningar sticker i både pedagogik och produktion.

PROVA PÅ GRATIS!
STARTA HÄR

LYSSNA PÅ

MICHAEL STEENHOUWER

Master Trainer på Les Mills som pratar om hur viktigt det är att förstå varför du gör det du gör när du instruerar dina klasser och hur en teoretiskt kunskap om kroppen gör dig till en ännu bättre instruktör.

INNEHÅLL - ANATOMI

HELT UNIK UTBILDNING!

Ingen annan onlineutbildning kommer i närheten av den kvalité och pedagogik som vi levererar. Säg hej till Helena som kommer att vara din lärare och guide under utbildningen. Här berättar hon om vad avsnittet Anatomi innehåller.

INNEHÅLL - FYSIOLOGI

LÄR DIG FÖRSTÅ VÅR KROPP

Avsnittet Fysiologi handlar om våra organ och de olika systemen inuti vår kropp. Här berättar Helena varför det är så viktigt att förstår vad som händer inuti oss.

INNEHÅLL - TRÄNINGSLÄRA

BLI EN BÄTTRE INSTRUKTÖR!

Grunderna är i Träningslära är det vi bygger all vår träning på. Så till att du vet hur det ligger till, vad forskningen säger så kommer du att bli en ännu bättre instruktör och tryggare i din yrkesroll!

Innehåll

  • Marknadens modernaste utbildning!
  • 180 filmer med instuderingsfrågor
  • 100% filmat material med undertexter
  • Ingen tidsbegränsning

Förbättra dig i

  • Anatomi
  • Fysiologi
  • Träningslära

    Anpassad för Gruppträningsinstruktörer.

Bli Personlig Tränare

Vi samarbetar med Sveriges främsta utbildare inom Personlig Träning. Det gör att du som klarat av vår teoretiska grundutbildning i Anatomi - Fysiologi - Träningslära. Genom att gå den här vägen får du inte bara tillgodoräkna din kompetens, du sparar även flera tusentals kronor.

Skapa ditt konto hos oss för att starta din resa!