Skip to the content

Not Swedish? 🇾đŸ‡Ș
Click here to go to English site 🇬🇧

En unik onlineutbildning!

Bli en bÀttre instruktör!

Den hÀr utbildningen Àr ett perfekt komplement för dig som Les Mills-instruktör! Du fÄr lÀra dig grunderna i anatomi, fysiologi och trÀningslÀra. Vilket kommer att göra dig till en Ànnu bÀttre och sÀker instruktör!

Vi vet redan att du Àr grym pÄ dina pass och klasser. Men vi vet ocksÄ att ibland saknas en teoretisk kompetens om hur vÄr kropp fungerar. DÀrför har vi paketerat all den kunskap en grupptrÀningsinstruktör behöver nÀr det kommer till anatomi, fysiologi och trÀningslÀra.

Vilket ger bÄde dig och dina deltagare en Ànnu större trygghet och inte minst en Ànnu mer trovÀrdighet till dig som instruktör.

Att komma igÄng Àr kostnadsfritt!

För att du ska fÄ en kÀnsla av hur utbildningen Àr uppbyggd sÄ fÄr du tillgÄng till vÄr prova-pÄ-utbildning. Du behöver bara skapa ett gratiskonto via lÀnken nedanför och du fÄr tillgÄng till allt du behöver, inte svÄrare Àn sÄ!

Unikt Les Mills-erbjudande!

Som officiell leverantör till Les Mills erbjuder vi en vÀldigt bra deal.

Ordinarie pris Àr 3995 kr ink moms
Les Mills instruktör fÄr du köpa utbildningen för 2495 kr ink moms!

Modernt och lÀttillgÀngligt

All vÄr kunskap bygger pÄ forskning och evidens, det vill sÀga att det Àr ren fakta som du ska lÀra dig. Genom moderna instuderingsfilmer med 3D-animeringar, filmatiserat material och en professionell lÀrare sÄ fÄr du en onlineutbildning likt ingen annan.

Spana in filmen nedanför och se hur vÄra onlineutbildningar sticker i bÄde pedagogik och produktion.

LYSSNA PÅ

MICHAEL STEENHOUWER

Master Trainer pÄ Les Mills som pratar om hur viktigt det Àr att förstÄ varför du gör det du gör nÀr du instruerar dina klasser och hur en teoretiskt kunskap om kroppen gör dig till en Ànnu bÀttre instruktör.

INNEHÅLL

  • TrĂ€ningsbranschens mest moderna utbildning
  • 100% video med undertexter
  • Över 150 unika filmer med instuderingsfrĂ„gor
  • Livstids tillgĂ„ng

Förbättra dig själv

LÀr dig grunderna rÀtt i

Anatomi
Fysiologi
TrÀningslÀra

Utbildningen Àr anpassad för grupptrÀningsinstruktörer. SÄ vare sig att du Àr aktiv eller att du Àr pÄ vÀg att bli sÄ Àr den hÀr utbildningen perfekt för dig!

Vill du bli Lic. Personlig Tränare?

Vi samarbetar med marknadens bÀsta PT-utbildare. SÄ om du vill fortsÀtta att utbilda dig kan du tillgodo din utbildning hos oss och spara upp till 15.000 kr! LÀs mer vÀl inloggad hos oss.