Skip to the content

Sneak peak!

Spana in de två första minuterna av föreläsningen. En föreläsning på 60 minuter som ger dig kloka och konkreta råd på hur du kan förändra din vardag med hjälp av din kost. Det behöver inte vara svårare än såhär!

Maten är fantastisk. Genom vårt val av mat kan vi påverka vår kropp och dess funktion på det mest fascinerande sätt. Att bry sig om vad man äter handlar inte bara om att vara smal eller tjock utan kan vara skillnaden mellan frisk - sjuk, stark - svag, pigg- trött, glad - deppig. Kunskapen om detta är idag väl spridd men tyvärr är myter och missförstånd lika utbrett. Under denna föreläsning går vi igenom vad hälsosamma kostvanor egentligen är. Vi reder ut vilka insatser som är viktigast när vi sätter hälsan i fokus. Om socker verkligen är ett gift? Om tillsatser behöver undvikas till varje pris? Vem som egentligen har nytta av lite mer protein i sin kost och en rad andra dagsaktuella ämnen.

Kunskap är viktigt men ska den göra någon nytta för din hälsa krävs handling! Så hur skapar man då hälsosamma kostvanor som faktiskt håller i längden?

Kristina Andersson | Näringsfysiolog

Hälsosamma kostvanor - onlineföreläsning

Nu har du möjlighet att ta del av näringsfysiolog Kristina Anderssons populära föreläsning "Hälsosamma kost vanor - från teori till handling" i ett helt nytt format. Med animeringar, undertexter och filmer får du en interaktiv föreläsning som gör att har lättare att ta till dig vad som sägs. Kristina ger dig enkla och tydliga tips på hur du ska tänka när det kommer till mat och hur olika saker och ting egentligen ligger till!

60 min

  • Svenska undertexter
  • Levande onlineföreläsning
  • Tillgång i 6 månader

295 SEK

om Kristina Andersson

”Jag är näringsfysiolog (fil. mag Nutrition) med ett extra stort intresse för vårt beteende. Jag hoppas att fascinationen som jag själv upplever över våra fantastiska kroppar, och hur vi kan påverka dem med vad vi stoppar i oss och hur vi lever, kan smitta av sig. Vi gör det onödigt komplicerat för oss själva genom att stirra oss blinda på detaljer i maten som man antingen ska undvika eller jaga. Lyft istället blicken och se helheten. Välj rena råvaror, hantera dem varsamt, variera för att uppnå balans mellan näringsämnen, smak och tillfredsställelse. Och du,  glöm inte att njuta!”