Skip to the content
Ta chansen och vinn!

Var med och tävla om en onlineutbildning värde 7995 kr!

Allt du behöver göra är att skicka in din e-mailadress innan den 23 April klockan 13:00!

Tävla nu!

[Onlineutbildning]

Vill du lära dig, och förstå, hur kost, näringslära, kropp och hälsa hänger ihop?

Då är det här onlineutbildningen för dig! 

Vi börjar från grunden och reder ut saker som ofta ligger bakom vanliga tankevurpor, missförstånd och myter samt lägger en bra grund för att kunna förhålla sig till nya råd och rön som florerar. 

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig mer om kost, kanske redan jobbar inom tränings-/hälsoområdet och vill fördjupa dig eller behöver uppdatera och repetera dina kunskaper. 

Eftersom vi börjar från grunden krävs inga förkunskaper vilket gör att utbildningen även passar bra för dig som vill ta ditt första steg ut i kroppen och kostens fantastiska värld. Utbildningen är helt digital och du gör den i din egen takt vilket gör att du kan repetera de delar du behöver flera gånger. 

Efter genomgången utbildning har du möjlighet att göra en examination som ger dig ett intyg på att du genomgått kursen. 

Utbildare

Kristina Andersson

Utbildningen är framtagen av näringsfysiologen Kristina Andersson som har mer än 15 års erfarenhet av att utbilda PT´s och kostrådgivare via bland annat The Academy där hon även varit områdesansvarig för kosten. Hon har även lång erfarenhet av att jobba med kost i olika perspektiv – allt ifrån viktreglering till diabetes och idrottsnutrition. Hon syns regelbundet i media i allt från biggest loser till barnprogram från UR. 

När startar utbildningen?

Utbildningen är helt digital och du kan starta när du vill och ta den i den takt du vill. Så fort du har genomfört ditt köp får du tillgång och kan påbörja din utbildning.

Kan man delbetala?

Ja, vi erbjuder delbetalning via Klarna. Samt betalning via kreditkort och faktura, även det i samarbete med Klarna.

Hur lång är utbildningen?

Tack vare att utbildningen är on demand väljer du själv i vilken takt du tar dig igenom den. Vår vanligaste rekommendation är att studera på deltid (ca 2 h per dag). Då kommer det att ta dig 2 veckor att bli klar.

Blir man kostrådgivare efter utbildningen?

Nej, man blir inte kostrådgivare. Däremot får du en gedigen grund som du kan bygga på.