Skip to the content

Om oss
Du är ute efter de bästa utbildningarna inom träning och hälsa. Då är du hemma. Vi är Human Performance.

Grundaren Erik Börjesson tyckte vintern 2019 att det var dags för förnyelse på utbildningsmarknaden inom träning och hälsa. Marknaden hade stått stilla och det fanns ett behov av att skapa utbildningar anpassade för framtidens träningsmarknad.

Drömmen
Ett modernt utbildningsföretag i världsklass med det bästa tänkbara lärarteamet och med människan i främsta fokus.

Vi erbjuder högkvalitativa grund- och vidareutbildningar för morgondagens stjärnor och redan etablerade proffs. 

Human Performance grundades 2020. Vi finns i Stockholm och Östersund
Möjlighet till 24 månaders räntefri avbetalning via Human Finans
Inriktning är kanske inte rätt ord, men vi strävar efter att utbilda branschens bästa tränare som också blir hållbara i branschen.
Andra utbildningar
Kvinnohälsa, Mobility Coach, Skadelära, Modern löpfys
Online-utbildningar
Mobility Coach, Modern löpfys, 100% knäböj, 100% marklyft
Utbildningsstarter 2024, pt:
Stockholm: Januari och September
Östersund: November

Grundare och lärare

Erik Börjesson

"Med hjälp av branschens bästa specialistteam utvecklar vi både motionärer och proffs. Vi är väldigt stolta över att kunna presentera ett så pass starkt lärarteam, som vi noga handplockat utefter deras spetskompetenser."

Human Performance är ett utbildningsföretag inom träning och hälsa som erbjuder en rad olika onlinekurser, vilket gör det möjligt för studenter att studera var de vill, när de vill, med endast behov av en internetuppkoppling och en digital enhet【21†source】. Några av deras populära kurser inkluderar "Kvinnohälsa, steg 1 och 2", "Licensierad Personlig Tränare", "100% Knäböj" (online), "Modern Löpfysträning" (online), och "Mobility by Human Performance" (online)

Lärarteamet på Human Performance består av erfarna och kompetenta instruktörer inom olika områden av träning och häälsa. Dessa inkluderar Angelica Wallin, Thomas Näsholm, Ida Hedstad, Philip Olsson, Stefan Bjerkegren, Erik Börjesson, Mads Jacobsen, Pernilla Gunnskog och Fredrik Devoto, alla med imponerande bakgrunder och expertis inom sina respektive fält【27†source】.

Företaget har även flera samarbetspartners som bidrar till att leverera utbildningar av hög kvalitet, inklusive Kraftmark.se, ImproveEducations.com, HumanFinans.se, Coursio.com, Wondr.se, SweatyBusiness.se, ArFunctional.com, UnderArmour.eu, och Gigger.se.

About the author

Improve Educations

Improve Educations

Improve Educations är utbildningsbolaget som samlat det bästa från den svenska träningsbranschen. Med erfarenheter från gymkedjor, utbildningsbolag och utrustningsleverantörer har bolaget kunna ta fram moderna och innovativa utbildningar inom träning och hälsa. Utbildningarna är helt onlinebaserade och bygger på forskning och evidens.